Proiect cu suflet

format_quotePasiunea pentru Matematica si dragostea pentru Integritate au transformat proiectul intr-o academie a valorilor, intr-o continua evolutie. format_quote

Caracterele umane se formeaza inca din copilarie si trasaturile unei persoane se definesc in adolescenta. Astfel, ne propunem ca totdeauna, pe langa disciplinele la care punem la dispozitie cei mai dedicati profesori, sa valorificam si sa ajutam la formarea unor viitori tineri integri.

Stack Academy aduce, pentru moment, in ajutorul copiilor, adolescentilor, elevilor, si nu in ultimul rand, parintilor, profesori pentru: matematica, limba si literatura romana, limba engleza, limba franceza, limba germana si profesor de studii pentru pian. Totodata, suntem mereu in cautarea noilor orizonturi optime evolutiei unei generatii de viitori tineri de succes.

Situatia actuala ne-a indemnat sa dezvoltam tehnici foarte eficiente pentru a pune la dispozitie cursuri online cat mai calitative. Astfel, la fiecare disciplina am ales sa lucram individual sau in echipe de cel mult doi cursanti, grupati pe nivel de receptivitate. La unele discipline, punem la dispozitie si posibilitatea efectuarii fizice ale cursurilor sau in format hibrid.

Alegem calitatea si performanta, comunicam constant cu parintii pentru a orienta nevoile copiilor si a fi alaturi de ei cu organizarea timpului de invatare. invatam cu drag si folosim metode adaptate si personalizate pentru fiecare elev in parte.

format_quoteImpreuna vom urca tot mai sus pentru a putea privi cat mai departe! format_quote