Confidentialitate

Politica privind prelucrarea datelor cu caracter personal

Va invitam sa va informati cu privire la politica noastra de confidentialitate care include scopurile noastre de colectare si procesare a datelor prin intermediul acestui site.

Politica privind prelucrarea datelor cu caracter personal se aplica datelor personale ale vizitatorilor site-ului nostru, incluzand datele colectate, utilizate sau dezvaluite in timp ce utilizeaza site-ul, disponibil la adresa www.stackacademy.eu. Apreciem increderea pe care o aveti in noi prin impartasirea datelor personale cu noi. Ne angajam sa procesam datele dvs. personale in mod corespunzator si sa protejam confidentialitatea datelor personale furnizate de dvs in conformitate cu prevederile Regulamentului General privind Protectia Datelor (UE) 2016/679. Vom lua toate masurile rezonabile pentru a va proteja datele cu caracter personal impotriva utilizarii incorecte si pentru a le mentine în siguranta. Credem ca este important sa va informam despre modul in care vom folosi datele dvs. personale. Prin urmare, va incurajam sa cititi cu atentie Politica privind prelucrarea datelor cu caracter personal

CINE SUNTEM?

SC STACK STUDIOS SRL este o persoana juridica romana, cu sediul în Bucuresti, Str. Drumul Sarii, Nr. 12, Bl. V62, Sc. 3, Et. 1, Ap. 41, Sector 6, Bucuresti , numar de inmatriculare la Registrul Comertului J40/10867/2016, cod fiscal RO 36426237

E-mail Responsabil privind Protectia Datelor : protectiadatelor@stackacademy.eu

CE DATE CU CARCTER PERSONAL COLECTAM DESPRE DVS.?

Datele cu caracter personal pe care le colectam despre dvs. atunci cand folositi formularul de contact, includ detaliile dvs de contact (date personale) precum numele dvs., numarul dvs. de telefon si adresa de e-mail.

Cand ne urmariti activitatea pe plaforme social media precum Facebook trebuie sa fiti familiarizati si sa intelegeti instrumentele furnizate de acele site-uri care va permit sa alegeti modul in care va furnizati datele personale in profilul dvs. de social media.

Orice persoana care ne furnizeaza datele personale garanteaza ca este major, respectiv are capacitate deplina de exercitiu. In cazul in care are totusi loc o procesare a datelor cu caracter personal pentru o persona care nu este majora, vom sista procesarea acestor date odata cu luarea la cunostinta a acestui fapt.

Orice prelucrare a datelor cu caracter personal ale minorilor se realizeaza in conformitate cu cerintele legale si in cazuri strict determinate. Minorii care nu au implinit varsta de 16 ani pot achizitiona servicii, solicita si primi comunicatii de la compania noastra numai daca au acordul reprezentantului sau tutorelui legal, conform legii.

IN CE SCOP UTILIZAM DATELE DVS.?

Vom folosi datele dvs. obtinute online sau telefonic pentru a va raspunde intrebarilor, precum si, daca doriti, pentru a va trimite comunicarile noastre personalizate.

Limitam datele personale pe care le colectam la ceea ce este relevant in vederea procesarii particulare a acestora. Nu procesam datele dumneavoastra personale in moduri care sunt incompatibile cu scopurile pentru care informatiile au fost colectate sau ulterior autorizate de dumneavoastra.

CARE ESTE BAZA LEGALA PENTRU FOLOSIREA DATELOR DVS.?

Va prelucram datele in baza consimtamantului dat de dvs. prin intermediul formularului site-ului nostru, pentru a putea lua legatura cu dvs. si a va informa despre ofertele noastre curente. Acest consimtamant poate fi retras oricand de catre dvs. printr-un email trimis la protectiadatelor@stackacademy.eu

CAT TIMP VOM STOCA DATELE DVS.?

Vom prelucra datele dvs. pe perioada cat aveti statutul de client.

CATRE CINE TRANSFERAM DATELE DVS?

Pentru a indeplini scopurile indicate in aceasta Politica privind prelucrarea datelor cu caracter personal, este necesar sa acordam acces la datele dvs. personale catre furnizori de servicii care ne ofera sprijin in serviciile pe care vi le oferim.

CARE SUNT DREPTURILE DVS. PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL?

Aveti dreptul de a accesa, corecta sau sterge datele dvs. personale.

Aveti dreptul de modificare/corectare a datelor incomplete sau inexacte de exemplu, in cazul in care unele dintre datele personale pe care le-ati furnizat (numar de telefon, adresa e-mail, persoana imputernicita etc.) nu mai sunt actuale.

Daca ne-ati dat consimtamantul pentru prelucrarea datelor dvs. in orice scop, aveti, de asemenea, dreptul sa il retrageti in orice moment.

Aveti de asemenea dreptul de a depune o plangere la autoritatea competenta de control al protectiei datelor, respectiv catre : Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. Adresa: B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania, tel. +40.318.059.211; +40.318.059.212, Fax: +40.318.059.220, e-mail: anspdcp@dataprotection.ro web-site: www.dataprotection.ro

MODIFICARI ALE POLITICII PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Este posibil să modificam informatiile cuprinse in prezenta Politica privind prelucrarea datelor cu caracter personal atunci cand vom aprecia ca va fi necesar. In acest caz, va vom transmite la adresa de e-mail atunci cand modificarea in cauza este importanta pentru confidentialitatea dvs., astfel incat sa puteti verifica modificarile, sa le evaluati si, daca este cazul, sa va opuneti sau sa anulati contractul incheiat cu noi.

In orice caz, va sugeram sa verificati periodic prezenta politica privind prelucrarea datelor cu caracter personal pentru cazul in care exista modificari minore sau daca introducem o imbunatatire interactiva, profitand de faptul ca veti gasi intotdeauna prezenta Politica ca punct de informare permanent pe website-ul nostru.