German Stack

Cunoasterea limbii germane reprezinta totdeauna un atu pentru tanarul de astazi.

Stack Academy vine in ajutorul dumneavoastra cu tehnici potrivite cunoasterii, invatarii si aprofundarii gramaticii, dar si insusirii abilitatii de a sustine conversatii in limba germana.

Roxana
profesor asociat

format_quoteCunoasterea unei a doua limbi straine este foarte apreciata in prezent si se poate dovedi o competenta utila pe viitor.

Intr-adevar, limba germana este considerata o limba dificila, insa cu ajutorul potrivit poate fi usor inteleasa si asimilata.

Am avut ocazia ca in timpul studiilor mele de licenta sa invat cum sa predau aceasta limba, in special copiilor.

In lectiile concepute de mine, am in vedere sa acopar competentele specifice: scris, oral, folosirea corecta a limbii, punand accent pe vocabular si chiar pe traduceri, o metoda care nu este suficient exploatata de catre profesori, dar care se dovedeste a fi eficienta.

Elevul are astfel ocazia de a observa cum difera limba materna de limba germana, prin traducere fixandu-si cunostintele de vocabular si gramatica intr-o singura activitate.

Nimic nu este nerealizabil atunci cand exista implicare si sunt folosite metodele adecvate nevoilor elevilor! format_quote