English Stack

Limba engleza nu este numai o disciplina la care elevul trebuie sa obtina rezultate, ci este si o limba internationala, pe care viitorul adult o poate invata cu placere, prin metodele personalizate ale profesorilor echipei English Stack.

Roxana
profesor asociat

format_quoteMi-am cultivat pasiunea pentru limba engleza inca din anii de scoala primara, descoperind importanta cunoasterii unei limbi straine pentru intelegerea acestui concept de diversitate culturala, atat de esential de constientizat de la o varsta frageda.

Fiind pasionata de studiul limbilor, mi-am continuat studiile in acest domeniu, absolvind recent Facultatea de Limbi si Literaturi Straine, specializarea Engleza-Germana.

In timpul celor trei ani de studiu, am urmat si Modulul Psihopedagogic, care mi-a oferit o prima formare ca profesor, avand ocazia sa predau limba engleza copiilor de diferite varste.

Astfel, mi-am format anumite deprinderi care sa ma ajute in procesul de predare, am preluat anumite metode, tehnici, intelegand, in special, ca elevul trebuie sa se afle pe primul loc in activitatea didactica.

De aceea, atunci cand imi gandesc lectiile, am in vedere, in primul rand, nevoile si nivelul elevului, adaptand continutul predat in functie de acesti parametrii si de preferintele elevului.

Invatatul unei limbi straine nu trebuie sa fie o activitate anevoioasa, ci poate fi chiar una placuta si interactiva! format_quote