FAQs

Impreuna vom urca tot mai sus pentru a putea privi cat mai departe!

Timpul alocat unei sedinte variaza in functie de disciplina si nevoile elevului! (intre 60 minute si 120 minute).

In situatia actuala, lucram preponderent online, pe platforme gratuite familiare elevului, dar si fizic, la domiciuliul profesorului, in cazul sedintelor stabilite de Echipa Stack Academy si confirmate de parinte, in prealabil.

Sedintele de echipa sunt formate din 2 elevi potriviti pe nivel de receptivitate si aliniati din punct de vedere al materiei.

Contractul se intocmeste pe baza datelor personale ale clientului, se transmite si se semneaza digital.

Model Contract

Daca acum incepeti colaborarea cu noi, vom intocmi un contract valabil pana la sfarsitul lunii curente, cu posibilitate de prelungire automata, daca niciuna dintre parti nu anunta rezilierea, sau cu posibilitate de prelungire printr-o anexa la contract.

Echipa Stack Academy stabileste sedintele pentru luna in curs, in functie de timpul si disponibilitatea profesorului asociat disciplinei cerute, tinand cont de programul elevului. Odata considerate, le transmite parintelui, iar in urma confirmarii acestuia, sedintele se fixeaza in calendar si se sustin la datele stabilite.

Dupa prelungirea contractului, toate sedintele pentru luna urmatoare le va stabili echipa Stack Academy pana la sfarsitul lunii curente. Acestea vor fi transmise parintelui, iar dupa confirmare se vor fixa in calendar.

Pentru a primi oferta curenta contactati-ne folosind butonul de WhatsApp de pe site sau telefonic la numarul: +40 763 933 011.

Experienta ne-a dovedit ca lucrul in echipa stimuleaza si intretine interesul elevului de a se mentine la nivelul maximal posibil. In caz exceptional contrar, gasim solutii de imbunatatire, totdeauna prioritizand necesitatile si performanta copilului dumneavoastra!