Math Stack

Situatia actuala ne-a indemnat sa dezvoltam tehnici foarte eficiente pentru a pune la dispozitie cursuri online calitative. Profesorii echipei Math Stack folosesc tableta grafica WACOM pentru predarea si aplicarea notiunilor matematice, astfel elevul poate observa in timp real activitatea profesorului pe whiteboard-uri digitale.

Utilizam o gama variata de platforme online, gratuite, pentru sustinerea cursurilor.

Ema
profesor indrumator

Fondatorul proiectului cu suflet, Stack Academy, care din pasiune pentru Matematica si dragostea pentru Integritate, a transformat proiectul intr-o academie a valorilor morale si profesionale.

format_quote Sustin cursuri de pregatire pentru copii inca din anul 2010, am urmarit evolutia elevilor mei, ani in sir, conducandu-i pe toti cei ce au cooperat cu drag, spre culmi personale.

Am ales sa imi dezvolt propriul proiect, desi examenul de titularizare l-am promovat cu media 9.96, prima dintre debutantele anului 2016, tocmai pentru ca viziunea mea pentru educatia si dezvoltarea invatacelului de astazi depasesc standardele sistemului actual.

Matematica se intelege si se invata cu drag si cu rabdare, cu perseverenta, cantitatea sprijina calitatea, iar eu aleg sa lucrez cu copiii dornici de cunoastere si evolutie, orientandu-i totodata pe cei mici spre depasirea propriilor limite.format_quote

Absolventa a Facultatii de Matematica si Filosofie, Universitatea din Southampton.

format_quote Cum ar fi ca elevul sa stie ca matematica nu ii este dusman, ci un instrument extrem de util ce da structura mintii sale si realitatii inconjuratoare?

Iata rolul meu – sunt personajul intermediar ce faciliteaza apropierea de matematica, deslusirea oricaror necunoscute cu rabdare si perseverenta. Profesor, psiholog, sustinator, prieten – imi propun sa le reunesc pe toate pentru colaborari de success cu elevii mei si rezultate cat mai bune.

Impreuna setam si lucram spre a atinge obiective realiste si din ce in ce mai ambitioase!format_quote

Theodora
profesor asociat

Ioana
profesor asociat

Absolventa a Facultatii de Matematica si Informatica, Universitatea din Bucuresti.

format_quote Sa vad cum elevii mei devin din ce in ce mai increzatori in propria gandire reprezinta cel mai puternic imbold de a continua ceea ce fac. Ma axez pe crearea unei atmosfere benefice studiului, in care elevul sa se simta primit si in siguranta. In colaborarea noastra se destrama frica de a pune intrebari si incurajez elevii sa adreseze cat mai multe, intrucat fara a pune intrebari nu putem primi raspunsuri.

Foarte multi elevi ajung fara dorinta de a studia matematica in ciclul liceal. Eu imi propun ca timpul petrecut impreuna sa ofere elevului sansa de a verifica sincer, fara presiune, daca nu ii place aceasta disciplina sau doar nu a avut ocazia sa inteleaga ce reprezinta si ce ii poate aduce ea.format_quote