Romanian Stack

Increderea capatata de-a lungul timpului datorita calitatii serviciilor oferite au determinat parintii sa ceara recomandari pentru profesori dedicati limbii romane si limbilor straine, iar acest fapt ne-a inspirat sa formam o echipa de profesori tineri si implicati, profesionisti, dornici sa fie un real ajutor micutilor invatacei.

Astfel a luat nastere si echipa RoStack.

format_quoteBuna! Sunt Andreea si putem face o echipa minunata la limba si literatura romana.

Te invit sa descoperim impreuna, cu metode moderne, dar fara sa ne indepartam de programa scolara, cat de usor e sa intelegi universul literaturii romane.

Cu ajutorul experientei dobandite pana acum, iti pot facilita experienta examenelor, dar si intelegerea pana si a celor mai complicate notiuni de gramatica.

O sa iti sustin creativitatea si o sa ti-o fructific prin mijloace potrivite personalitatii tale pentru ca, impreuna, sa construim cea mai buna varianta a ta. format_quote

Andreea
profesor asociat

Roxana
profesor asociat

format_quoteBuna! Numele meu este Roxana si fac parte din echipa de profesori Stack Academy. Sunt absolventa a Facultatii de Limbi si Literaturi Straine, Universitatea din Bucuresti, iar in prezent urmez programul de master „Traduceri specializate si studii terminologice“, in engleza si germana.

Absolvind si Modulul Psihopedagogic, pot spune ca mi-am descoperit inclinatia catre profesorat, urmand cursurile de specialitate oferite de respectivul modul, dar si in urma propriei experiente scolare si academice.

In cadrul echipei Stack Academy, ofer meditatii la limbile romana, engleza si germana. Pasiunea pentru studiul limbii materne mi-am cultivat-o inca din scoala generala, prin ore intregi de lectura si perseverenta in a deslusi orice problema de gramatica iesita in cale.

Ce ma recomanda ca profesor? Adaptabilitatea, rabdarea si ambitia – consider ca aceste trei calitati sunt indispensabile oricarui profesor, care isi doreste ca elevii sai sa-si atinga potentialul. Cu ajutorul metodelor de predare si lectiilor concepute astfel incat sa fie centrate pe nevoile elevului, vom reusi impreuna sa progresam!format_quote